JARNO NIEMI

"Selfie"

Terve!

Minä olen Jarno Niemi ja asun Rovaniemellä. Teen erilaisia videoprojekteja, valokuvausta, grafiikkaa ja internetsivustoja. Tälle alalle olen tullut omien harrastuksien myötä ja tänä päivänä teen töitä freelancerina. Olen tehnyt useita tapahtumavideoita, TV- ja internetmainoksia, tuotevideoita, yritysesittelyvideoita jne.

Ota rohkeasti yhteyttä jos tarvit joustavan tekijän! Viitteellisen ohjehinnaston löydät täältä. Laskutukseen käytän eri osuuskuntapalveluita kuten Ukko.fi tms.

Tältä sivustolta löydät näytteitä töistäni.  Sivuille olen keräillyt jotain "sattumia" vuosien varrelta. Teen siis sivutoimisena erilaisia media- ja graafisen alan töitä. Ydinalueena on ollut videot ja mainosgrafiikka, mutta niiden lisäksi valokuvaan aktiivisesti ja teen myös Internet-sivustoja. Tämän sivuston lisäksi olen tehnyt mm. seuraavat internet sivustot joissa toimin myös ylläpitäjänä: northerndivision.fi / ridedrt.com / ramatak.fi / etaxi.one / autopesumerola.com / teolehtimaki.fi

Yhteistyössä mm. Ricoh / R-Office, Stora Enso, Koneliike Korteniemi, BRP Finland, Snowest Travels, Kelkkakuume, Teo Lehtimäki, Northern Division, Wild Nordic expeditions, Seinäjoki Airport, Simerock, WaterXfest, marine.fi jne..